What I Ate Today #39 | Vegan | Pannenkoeken & Pasta
Ontbijt (Tess Begg)
Ingredienten:
125 gram speltmeel
Lijnzaad ei (1 eetlepel gebroken lijnzaad, 2 eetlepels
water)
1 cup pompoen (ik gebruikte 166 gram gestoomde pompoen)
1 cup amandelmelk (zo’n 200 ml)
1 theelepel biologische Appelcider azijn
1 eetlepel maple syrup
1 theelepel baking soda (of bakpoeder als je dat gebruikt)
Vanillepoeder
Kaneel
(alles mengen en dik laten worden, bakken op laag vuur)
| Topping |
Maple syrup
Banaan
Blauwe bessen
Ik heb mijn pannenkoekjes besmeerd met pindakaas
Pre-workout maaltijd
1 zoete aardappel (poffen in de magnetron | zo’n 5 minuten
aan beide kanten | of in de oven 45 – 60 min.
Kropsla, augurk, tomaat & komkommer
Post-workout maaltijd
Saus: zakje italiaanse groenten (400 gram), 1 teentje
knoflook, tomatenpuree, edelgistvlokken, paprika poeder, chili poeder, kerrie
poeder en komijnzaad
Spinazie
Pasta
Canellini bonen (110 gram)
De komende twee weken en misschien langer probeer ik elke dag een eetdagboek/vlog online te zetten. In het weekend probeer ik dan een recept te posten.
Reacties
Een reactie posten